Auto

Het behalen van je autorijbewijs bestaat uit twee onderdelen:

Theorie-examen:

Dit is tegenwoordig digitaal. Zodra je 16 jaar bent mag je je theorie-examen gaan halen. Het theorie-examen voor de personenauto duurt ongeveer 30 minuten, inclusief de toelichting. Het examen bestaat uit twee onderdelen. Eén onderdeel bevat 25 vragen over gevaarherkenning. Het tweede onderdeel bevat 40 vragen, waarvan 30 over verkeersregels en 10 over verkeersinzicht. Bij gevaarherkenning krijg je vragen over hoe je zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie. Bij verkeersregels en verkeersinzicht gaat het om ja/nee vragen, meerkeuzevragen en vragen waar jij zelf een getal moet invullen. De norm om te slagen is: minimaal 13 van de 25 vragen goed over gevaarherkenning en 35 van de 40 vragen goed over verkeersregels en verkeersinzicht. (Dagopleiding theorie lessen + theorie examen ook mogelijk)

Praktijkexamen:

Het praktijkexamen voor de personenauto duurt 45 minuten. Je instructeur rijdt mee tijdens je examen en is aanwezig tijdens het beoordelingsgesprek. Je instructeur bereidt je natuurlijk heel goed voor op je examen en zal je van te voren precies vertellen hoe het examen in zijn werk gaat. Direct na afloop krijg je te horen of je geslaagd bent. Ben je geslaagd? Bij het gemeentehuis in je woonplaats kun je je rijbewijs aanvragen. Vergeet je pasfoto en legitimatie niet! Let op, je mag pas echt rijden als je in bezit bent van je rijbewijs! Deelnemers aan de proef 2toDrive (begeleid rijden) moeten ook in het bezit zijn van de begeleiderspas voordat ze het rijbewijs kunnen aanvragen.

PROEFLES IS GRATIS!

Automaat: geen GRATIS proefles!

 

 

Prijzen: Losse les a 45 minuten € 42,50,- SUPER STUNT ACTIE 10 x lessen € 400,-

Schrijf je in via Whatsapp

06 55 81 03 33

Inschrijven

    Heb je theorie?
    NeeJa

    Categorie:

    Regel een Gezondheidsverklaring via het CBR gemakkelijk online en een machting voor de rijschool. CBR-rijschoolnummer: 0556Z7

    Snel je auto rijbewijs halen?