Rijbewijs AM 2 (Bromfiets/Scooter)

Scooter Dagopleiding

Rijschool Content de grootste en beste aanbieder van scooterrijlessen met de hoogste slagingspercentage in Zuid-Holland. Ben je 16 jaar of ouder en wil je met een scooter of brommer gaan rijden, dan heb je een rijbewijs AM nodig. Bij Rijschool Content is het mogelijk om het rijbewijs in een ochtend of middag te behalen. Voor de rijlessen staan er spiksplinternieuw Kymco agility klaar. De scooter rijlessen worden verzorgd door onze motor instructeur die natuurlijk zelf ook op een scooter rijdt, zodat hij zich optimaal in jouw situatie kan verplaatsen. Bij rijschool content krijg je les van een professionele instructeur.

Theorie:

De theorie leer je met een zelfstudiepakket, of je neemt theorie lessen bij ons. Op het moment dat het jou uitkomt leer je de verkeersregels en maak je oefenexamen. Lesmateriaal is bij de rijschool verkrijgbaar. Het theorie examen kan je zelf online reserveren bij het CBR, maar wij doen het ook graag voor jou.

Praktijk:

Naast het theorie examen moet je ook praktijk examen doen. Voor een snelle start begin je met de basisvaardigheden, de voertuigbeheersing. Je leert gas geven, remmen, slalommen, bochten draaien en daarna ga je onder andere examen routes rijden. Wij zitten 5 min van het CBR vandaan waardoor wij veel examen routes rijden, wel zo makkelijk voor het afrijden. Voordat je begint met de rijlessen moet je al wel het theorie examen hebben behaald. Op het CBR maak je eerst kennis met de examinator, deze legt uit hoe het examen verloopt. Het praktijkexamen duurt 30 minuten. Scooter tijdens examen rijden. ( geen extra kosten ) Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij je wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of je de bromfiets beheerst. De examinator volgt je op een eigen bromfiets. Je instructeur rijdt mee op een eigen bromfiets. Je kunt je ook direct inschrijven voor de rijopleiding op 1 dag, die bestaat uit rijlessen met praktijkexamen. Voor inschrijving hebben wij uw email adres, geboorte datum en burgerservice nummer nodig. Bel met rijschool Content op nummer: T:078-6510066 M: 0655810333 M: 0637787323 Vraag naar de eerst beschikbare datum en schrijf je in. Altijd op korte termijn plaatsen beschikbaar!

Kosten:

Losse praktijkles 50 min: €40,-
Proefles 2 x 50 min: €80,-
€ 210,-
Praktijk examen aanvraag 
€ 80,-
Theorie examen aanvraag
€ 195,- Theorie dagopleiding met Theorie examen

Machtigen:

Voordat een opleider een theorie-examen voor de auto, motor of bromfiets kan aanvragen of een praktijkexamen voor de motor, auto of auto met aanhangwagen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de opleider een examen of toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw opleider in het reserveringssysteem van het CBR.

Klik op onderstaande link om je opleider te machtigen:

Machtig je opleider met je DigiD – CBR

Schrijf je in via Whatsapp

06 55 81 03 33

Inschrijven

    Heb je theorie?
    NeeJa

    Categorie: