Theorie

Theorie

Je scooter theorie en scooter praktijk haal je snel en gemakkelijk bij Rijschool Content. Eindelijk mag je op een scooter, bromfiets of snorfiets gaan rijden. Een langgekoesterde wens om mee te kunnen doen aan een spannende wereld, of gewoon hard nodig vanwege school of werk. De snelheid van deze gemotoriseerde voertuigen maakt dat je ook sneller risico’s loopt. Uit veiligheid voor jezelf, je passagier en de andere weggebruikers moet je eerst de regels van het spel beheersen. Daarom moet je eerst een bromfietsrijbewijs halen. Deze bestaat uit een scooter theorie- en een praktijkexamen. En de scooter theorie moet je als eerste onder de knie krijgen.

Scooter theorieopleiding

Voordat je het praktijkexamen scooter rijbewijs voor de scooter kunt halen, zal je je theoriecertificaat in handen moeten hebben. Rijschool Content helpt jou graag om je slagingskans zo groot mogelijk te maken. Daarom kun je scooter theorielessen volgen op de Rijschool Content zelf. Je krijgt professionele hulp bij het bestuderen van de scooter theorie en jij kunt vragen stellen over de onderdelen die je niet begrijpt. Samen met onze deskundigen zorg jij er zo voor dat je wel moet slagen voor dat scooter theorie-examen!

Eerst het scooter theorie-examen

Hoe graag je ook wil beginnen met het halen van jouw scooter rijbewijs voor de scooter, pas als jij je theoriecertificaat hebt gehaald mag je aan de praktijklessen beginnen. Daarom mag je bij Rijschool Content al vanaf 15,5 jaar je theorie-examen halen, waardoor je op de dag dat je 16 wordt meteen mag gaan lessen.Aanmelding

Theorie lessen op maandag avond van 18:00 tot 20:00.
Gelieve van te voren aanmelden.
SNEL BIJ ZIJN STUUR EEN WHATSAPP.

Schrijf je in via Whatsapp

06 55 81 03 33

Inschrijven

  Heb je theorie?
  NeeJa

  Categorie:

  Op naar het praktijkexamen

  Heb jij jouw scooter theorie-examen gehaald? Dan mag je starten met de praktijklessen en is dat scooter rijbewijs voor de scooter zo van jou. Dus dat wordt hard studeren voor de scooter theorie en op naar het praktijkexamen.

  Zelfstudie

  Denk jij het zelf aan te kunnen? Dan kun je alle materiaal om te slagen voor het theoretisch rijexamen reserveren en verkrijgen via Rijschool Content. Zowel boeken cd-rom’s, losse theorielessen en/of proefexamens, kies zelf waar jij het gemakkelijkste mee werkt. Neem contact op met Rijschool Content en het juiste studie – materiaal voor de Scooter theorie wordt jouw kant op gestuurd.

  Aanmelding

  Theorie lessen op maandag avond van 18:00 tot 20:00.
  Gelieve van te voren aanmelden.
  SNEL BIJ ZIJN STUUR EEN WHATSAPP.

  Adres

  Zwaluwenburg 96
  3328 CS Dordrecht
  T: 078-6510066
  M: 06-55810333
  M: 06-37787323