Rijschool Content, jouw betrouwbare rijschool in Oud-Beijerland

De rijschool in Gravendeel die jij zoekt

Rijscholen zijn er te kust en te keur. Waarom zou je dan speciaal autorijlessen bij Rijschool Content in Papendrecht gaan volgen? Natuurlijk vanwege onze spectaculaire acties op het gebied van prijs, maar er is meer. In je hele leven zal je waarschijnlijk maar één opleiding volgen waarbij je de onverdeelde aandacht van je leraar hebt, en dat is op weg naar je rijbewijs. Het is daarom van groot belang dat het contact tussen instructeur en leerling erg goed is. Onze ervaren instructeurs zullen specifiek letten op de zwakke punten in jouw rijgedrag en zich erop focussen om je die te laten verbeteren. Heb je last van rij-angst, dan weten zij precies hoe daarmee om te gaan. Wij kunnen je zowel voor een automaat als een schakelauto opleiden. Op deze manier haal je niet alleen sneller je rijbewijs, maar zal je nadien ook een betere chauffeur zijn als je de weg opgaat als trotse bezitter van dit gewilde certificaat.

Wat heeft Rijschool Content je te bieden?

Rijschool Content heeft op dit moment twee vestigingen bij jou in de buurt. Een vestiging in Ridderkerk en onze hoofdvestiging in Dordrecht. Inwoners van Papendrecht kunnen er dus op rekenen dat wij ons mooie gebied Alblasserwaard op ons duimpje kennen. Wij kennen de moeilijke, maar ook de interessante trajecten. Ja, reken er maar op dat je tijdens je rijles in Papendrecht en omgeving aardig op de proef wordt gesteld. Maar altijd op onze vriendelijk coachende manier. Want zo leer je het toch het best.
Je kunt bij rijschool Content terecht voor zowel je theorie als je praktijklessen. Wij zijn een full-service rijschool, die naast autorijlessen ook motorrijlessen aanbiedt, net als rijden met een aanhangwagen. Ben je nog niet oud genoeg voor motor of auto, maar wel voor een brommer of scooter? Bij rijschool Content leren we het je snel en veilig, op onze nieuwe en moderne Kymco agility.

Onze acties

Een rijbewijs is in onze huidige maatschappij bijna een vereiste. Voor een baan op een industrieterrein buiten de feitelijke stad biedt eigen vervoer een flexibiliteit die het openbaar nooit kan leveren. Voor veel werkgevers is het bezit van een rijbewijs dan ook een pre. Om een rijbewijs voor iedereen bereikbaar te maken, hebben wij speciale acties die een rijopleiding ook betaalbaar maken. Deze acties gelden niet alleen voor een geschakelde auto, maar ook voor de automaat!

Wanneer kan je beginnen met rijles in Oud-Beijerland

Tegenwoordig kan je beginnen met het volgen van praktijklessen als je 16 ½ ben. Bij onze rijschool in Papendrecht zien we ook steeds vaker jonge leerlingen verschijnen. Onze ervaren instructeurs zijn ook daarop ingesteld en behalen juist daarom vaak uitstekende resultaten in een relatief korte tijd. Rijlessen in Papendrecht volgen heeft ook nog het voordeel dat je echt voorbereid wordt op het echte drukke verkeer dat je te wachten staat nadat je geslaagd bent. Tenslotte is het verkeer in de Randstad iets heel anders dan het verkeer in de rustige delen van ons land. Houd er wel rekening mee dat je na het behalen van het rijbewijs op jongere leeftijd tot je 18e alleen onder toezicht mag rijden.

Speciaal aanbod: superstuntactie schakelauto

Hou je van pittig rijden? Kies dan voor een schakelauto. Het blijft toch het meest gebruikte type en mocht je na je geslaagde examen een eigen auto willen aanschaffen, dan heb je met een schakelauto gewoon meer keuze. Als jij en wij het idee hebben dat je in korte tijd klaar bent voor je examen, maak dan gebruik van onze superstuntactie schakelauto: 10 lessen voor slechts 285 euro.

Speciaal aanbod: superstuntactie motor

Hou jij van rijden in de buitenlucht? Voel je helemaal vrij en begin met motorrijlessen! Rijschool Content biedt voor beginnende leerlingen 10 motorrijlessen + AVB en AVD examen aan voor maar *€350,-. In deze 10 lessen leer je veilig en kwalitatief goed motor rijden. Na deze 10 lessen ben je helemaal klaar voor het AVB (Algemene Voertuig Beheersing) en het AVD ( Algemene Verkeers Deelname) examen.

Speciaal aanbod: superstuntactie automaat

Comfortabel rijden, geen last hebben van hellingen en snel optrekken. Dat kan met een automaat. Standaard in Amerika, maar ook in Nederland wordt het steeds populairder. Ook hier bieden we je een superstuntactie: 10 lessen voor 290 euro.

Speciaal aanbod: superstuntactie bromfiets

Ben jij 16 jaar of ouder en wil jij leren rijden op een bromfiets? Haal bij ons je AM rijbewijs in één dag! We bieden jou vijf lessen van 50 minuten aan. Tijdens deze lessen leer je alles wat je nodig hebt om veilig en goed te kunnen rijden op een bromfiets. Aan het eind van de dag ben jij klaar om examen te doen. We bieden je nu een superstuntactie: €255, – voor je gehele praktijkexamen. Lukt het jou om te slagen? Dan krijg je ook nog een gratis autorijles bij Rijschool Content cadeau!