Rijschool Content, jouw betrouwbare rijschool in Papendrecht

Woon je in Papendrecht of directe omgeving en heb je behoefte aan rijlessen? Ben je jong en mag je eindelijk je droomwens vervullen: je rijbewijs halen en zelf plaatsnemen achter het stuur? Of ben je wat ouder en nooit aan rijlessen toegekomen? Voor ons maakt het niet uit. Rijschool Content is er voor iedereen in Papendrecht en omgeving. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, samen zorgen we ervoor dat je jouw rijbewijs zo snel mogelijk haalt en dat je daarna goed opgeleid veilig de weg op kunt.

Wat heeft Rijschool Content je te bieden?

Rijschool Content heeft op dit moment twee vestigingen bij jou in de buurt. Een vestiging in Ridderkerk en onze hoofdvestiging in Dordrecht. Inwoners van Papendrecht kunnen er dus op rekenen dat wij ons mooie gebied Alblasserwaard op ons duimpje kennen. Wij kennen de moeilijke, maar ook de interessante trajecten. Ja, reken er maar op dat je tijdens je rijles in Papendrecht en omgeving aardig op de proef wordt gesteld. Maar altijd op onze vriendelijk coachende manier. Want zo leer je het toch het best.
Je kunt bij rijschool Content terecht voor zowel je theorie als je praktijklessen. Wij zijn een full-service rijschool, die naast autorijlessen ook motorrijlessen aanbiedt, net als rijden met een aanhangwagen. Ben je nog niet oud genoeg voor motor of auto, maar wel voor een brommer of scooter? Bij rijschool Content leren we het je snel en veilig, op onze nieuwe en moderne Kymco agility.

Speciaal aanbod: superstuntactie schakelauto

Hou je van pittig rijden? Kies dan voor een schakelauto. Het blijft toch het meest gebruikte type en mocht je na je geslaagde examen een eigen auto willen aanschaffen, dan heb je met een schakelauto gewoon meer keuze. Als jij en wij het idee hebben dat je in korte tijd klaar bent voor je examen, maak dan gebruik van onze superstuntactie schakelauto: 10 lessen voor slechts 285 euro.

Speciaal aanbod: superstuntactie Bromfiets

Ben jij 16 jaar of ouder en wil jij leren rijden op een bromfiets? Haal bij ons je AM rijbewijs in één dag! We bieden jou vijf lessen van 50 minuten aan. Tijdens deze lessen leer je alles wat je nodig hebt om veilig en goed te kunnen rijden op een bromfiets. Aan het eind van de dag ben jij klaar om examen te doen. We bieden je nu een superstuntactie: €255, – voor je gehele praktijkexamen. Lukt het jou om te slagen? Dan krijg je ook nog een gratis autorijles bij Rijschool Content cadeau!

Speciaal aanbod: superstuntactie automaat

Comfortabel rijden, geen last hebben van hellingen en snel optrekken. Dat kan met een automaat. Standaard in Amerika, maar ook in Nederland wordt het steeds populairder. Ook hier bieden we je een superstuntactie: 10 lessen voor 290 euro.

Speciaal aanbod: superstuntactie motor

Hou jij van rijden in de buitenlucht? Voel je helemaal vrij en begin met motorrijlessen! Rijschool Content biedt voor beginnende leerlingen 10 motorrijlessen + AVB en AVD examen aan voor maar *€350,-. In deze 10 lessen leer je veilig en kwalitatief goed motor rijden. Na deze 10 lessen ben je helemaal klaar voor het AVB (Algemene Voertuig Beheersing) en het AVD ( Algemene Verkeers Deelname) examen.

Autorijden is mooi, autorijden geeft vrijheid!

Ben je geïnteresseerd in autorijlessen bij een rijschool die Papendrecht en omgeving goed kent? Zie je het wel zitten, die speciale acties van ons? Wees dan slim en vraag een proefles aan. Het kost je slechts 25 euro en na afloop weet je twee dingen bijna zeker. als eerste of we een klik hebben en ons bij elkaar thuis voelen. Want dan kunnen we pas echt resultaten boeken. Daarnaast maakt onze ervaren rijinstructeur een inschatting hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. Je krijgt een voordelig aanbod op maat, want dat verdien je.